Despre

Live Design \ Despre

Live Design este o agenție mică de UX & UI design. Deci n-avem turn de fildeș : ) Dar avem know-how, pasiune, răbdare și aprecierea oamenilor alături de care am construit proiecte frumoase.

Cum te putem ajuta

UX/UI Design

Pachet complet

Ai nevoie de ajutor să refaci sau să construiești de la zero un site sau o aplicație? Te putem ajuta, din ziua 1 până după lansare, cu: definirea obiectivelor, research, arhitectura informației, design și prototipare.

UX Audit

Recomandări 

Vrei să-ți îmbunătățești siteul/aplicația, dar ai deja propria echipă de designeri? Analizăm proiectul tău și îți livrăm un raport complet, cu recomandări clare. Implementările le faci singur.

Discovery day

Freestyle

Nu prea știi exact ce ai nevoie? Te-ar ajuta o viziune detașată? Îți punem la dispoziție o zi întreagă în care putem lucra freestyle, împreună cu echipa ta pe proiect. 

Promisiunea noastră

Promisiunea noastră

Salut,

Sunt Bogdan Gheorghe, fondatorul Live Design, un millennial crescut cu cheia de gât. Fac parte dintr-o generație care a avut parte de un stimulent incredibil: încrederea. Habar n-am dacă părinții noștri erau doar inconștienți sau chiar credeau că suntem capabili să ne descurcăm singuri până revin ei de la lucru. Dar sunt convins că asta ne-a făcut mai puternici.

Lecția asta a trecutului m-a urmărit și în business, unde aveam să aflu repede cât de nasol e să trădezi așteptările partenerilor sau clienților, dar și cât de plăcut e să le depășești așteptările. Așa am descoperit două ingrediente de bază ale încrederii: competența și buna-credință. Cu ele, succesul e mult mai frumos de sărbătorit, iar eșecul mult mai ușor de suportat. 

Am pus această valoare în ADN-ul companiei. Și devine promisiunea noastră, că ne vom strădui să fim de încredere. 

 

Bogdan Gheorghe, fondator Live Design

bogdan @ livedesign.ro